dinsdag 7 augustus 2012

Suitcase

Mijn koffer, officieel een gereedschapskoffer, heb ik zo'n 12 jaar geleden gekocht (kan ook nog wel langer geleden zijn, bedenk ik me nu... tjeeeeee) voor mijn "visagistenopleiding" bij Dik Peeters in Amsterdam. De grote "roze" koffer die we tijdens de opleiding kregen, was toch een beetje te opzichtig ;o) Vanaf het Rokin was op bepaalde doordeweekse dagen duidelijk de "roze" kofferroute naar het instituut te volgen zeg maar.... Maar goed, na het behalen van mijn diploma is de koffer, met prachtige inhoud, in de kast verdwenen. De mooie doosjes van Chanel, Dior, Lancome e.d. heb ik er toch nog voor eigen gebruik uitgehaald, dat wel... maar de rest... in de kast... net als een carriere als visagiste trouwens... het is er gewoon niet van gekomen.
Van de week moest ik ineens aan de koffer denken, tijdens één van mijn slapeloze nachten. Die heb ik trouwens wel vaker de laatste tijd, van die vervelende slapeloze nachten, maar dat terzijde... De koffer moest opnieuw in gebruik. Niet voor visagie doeleinden, maar meer voor de creatieve...
Nu bergt hij heel fijn al mijn mooie spulletjes op... lekker overzichtelijk en alles netjes bij elkaar... Komt hij toch nog goed van pas... die mooie oude koffer!

1 opmerking: